EL IOGA ENS AJUDA A ESTAR MILLOR A NIVELL FÍSIC, MENTAL I EMOCIONAL

ASHTANGA IOGA MYSORE

L'Ashtanga Ioga va ser creat pel Sri K Pattabhi Jois (1915-2009), juntament amb el seu mestre Krishna Macharia a la ciutat de Mysore, Índia. Es compon de 6 sèries o seqüències d'assanes (postures) a on coordinem la respiració, el moviment (amb els comptes dels vinyasses) i la mirada (drishti).

És un mètode dinàmic i intens, a on treballem la força, la flexibilitat i l'equilibri, i a la vegada tranquil.litzem la ment, el sistema nerviós, eliminem toxines i depurem el cos.

Les classes d'estil mysore segueixen l'estil tradicional d'ensenyament de l'ashtanga, a on cada alumne va aprenent al seu ritme la sèrie, amb l'ajuda del/a professor/a. És com una autopràctica assistida, que es converteix en una meditació en moviment. Al ser completament personalitzat, està obert a tots els nivells, incloent-hi a la gent que no ha practicat mai.
 

TALLER DE MASSATGE THAI

En aquest taller ens posarem en parelles, aprendrem a donar un massatge thai utilitzant diverses tècniques i fent servir el pes del nostre cos, juntament amb una bona posició per fer-ho sense cansar-nos i sense lesionar-nos, de manera que donar un massatge esdevingui també una meditació.

També aprendrem a ser perceptius i a llegir el cos de l'altra persona per calibrar la intensitat del massatge, així com comunicar-nos per poder donar un massatge agradable, relaxant i terapèutic. Després canviarem rols i rebrem un massatge.

El massatge thai es fa a terra, sobre un tatami. Fem servir el nostre pes per exercir pressions i manipulacions amb diferents parts del nostre cos (polzes, pressió palmar, avantbraç...) No utilitzem olis i la persona que rep el massatge està vestida.

IOGA TRAPEZE

El Ioga Trapeze és un tipus de ioga de suspensió, perfecte per descomprimir l'esquena, treballar l'equilibri i enfortir la part superior del cos. També va bé per alleujar el dolor d'esquena, l'estrès i enfortir la musculatura. Practicarem inversions, postures de ioga aeri, extensions passives d'esquena, treball de centre, enfortiment de la cadena posterior i equilibri.
Per a tots els nivells.

INVERTIDES

Taller específic per treballar les invertides de Ioga. Després d'un escalfament, treballarem la consciència corporal i farem exercicis d'alineació. Podràs aprendre inversions de cap, trípode, avantbraços, verticals agrupades, carpa oberta, pujades a força i pulls.
Per a tots els nivells.

IOGA EN PARELLES

Taller divertit, creatiu i didàctic on explorarem el Ioga en parelles i en grup. Treballarem l'escalfament en parella, farem dinàmiques de confiança, de tipus de tacte i contacte. Aprendrem postures fàcils d'acrobàcia i estiraments en parella.
Per a tots els nivells.

MEDITACIÓ
Focalitzant la nostra atenció en la respiració i deixant-nos portar pel so del mar, calmem la nostra ment i tornem al present sense importar per uns minuts el passat ni el futur. Aquesta pràctica ens ajuda a estar més presents i a desenvolupar l'atenció. Meditar 15 minuts al dia té múltiples beneficis com alleujar l'estrès, millorar la concentració i equilibrar les nostres emocioncs.

Thai Massage.jpg