EL IOGA ENS AJUDA A ESTAR MILLOR A NIVELL FÍSIC, MENTAL I EMOCIONAL

ASHTANGA IOGA

L'Ashtanga Ioga és un dels estils de Ioga més coneguts, difós per Sri K Pattabhi Jois (1915-2009). És un mètode dinàmic i intens a nivell físic, mental, emocional i espiritual. Les classes estan basades en la repetició de la primera sèrie que ordena d'una manera específica les postures, combinant el moviment, la respiració i la mirada. Així a través de realitzar seqüencialment les postures (asanas) anem construint al nostre ritme un cos i una ment cada vegada més forts, lleugers i flexibles. Tranquil·litzaràs el teu sistema nerviós, eliminaràs toxines i t'aportarà un gran benestar físic i mental.

YIN IOGA

La pràctica Yin és una pràctica passiva on les postures es mantenen al voltant de 3-5 min. La musculatura es relaxa per estimular els teixits més profunds (fascias, tendons, lligaments, ossos i articulacions). Aquesta pràctica amplia el rang de moviment d'aquest tipus de teixits que, amb l'edat, es tornen rígids i els rejoveneix. Estimula el flux de l'energia vital, calma el sistema nerviós central i  ensenya a  relaxar-te a nivell profund. La pràctica Yin (passiva) complementa a la pràctica d'Ashtanga Vinyasa (activa) i ens proporciona equilibri.

MEDITACIÓ
Focalitzant la nostra atenció en la respiració i deixant-nos portar pel so del mar, calmem la nostra ment i tornem al present sense importar per uns minuts el passat ni el futur. Aquesta pràctica ens ajuda a estar més presents i a desenvolupar l'atenció. Meditar 15 minuts al dia té múltiples beneficis com alleujar l'estrès, millorar la concentració i equilibrar les nostres emocioncs.

IOGA TRAPEZE

El Ioga Trapeze és un tipus de ioga de suspensió, perfecte per descomprimir l'esquena, treballar l'equilibri i enfortir la part superior del cos. També va bé per alleujar el dolor d'esquena, l'estrès i enfortir la musculatura. Practicarem inversions, postures de ioga aeri, extensions passives d'esquena, treball de centre, enfortiment de la cadena posterior i equilibri.
Per a tots els nivells.

INVERTIDES

Taller específic per treballar les invertides de Ioga. Després d'un escalfament, treballarem la consciència corporal i farem exercicis d'alineació. Podràs aprendre inversions de cap, trípode, avantbraços, verticals agrupades, carpa oberta, pujades a força i pulls.
Per a tots els nivells.

IOGA EN PARELLES

Taller divertit, creatiu i didàctic on explorarem el Ioga en parelles i en grup. Treballarem l'escalfament en parella, farem dinàmiques de confiança, de tipus de tacte i contacte. Aprendrem postures fàcils d'acrobàcia i estiraments en parella.
Per a tots els nivells.