1/18

    MARIA ZENDRERA

  Graduada en Fotografia i Art Audiovisual; també es forma en Dansa Contemporània i en circ (verticals, trapezi doble i acro en parelles). En aquest camí descobreix el món del Ioga.

  "Buscava un canvi personal i laboral, tenir una vida més sana i equilibrada. Vaig descobrir l'Ashtanga ioga i em va apassionar. És un ioga físic, dinàmic i desafiador, la qual cosa em va ressonar al moment, però el que més em va enganxar és que sembla una meditació en moviment, on el focus més important és la respiració. M'agrada com has d'estar present, com aprens a escoltar-te, a respectar-te i a cuidar-te, i com vas veient els teus canvis a nivell físic, mental i emocional. Com a professora m'encanta transmetre-ho tal com m'ho han ensenyat a mi, amb afecte i respecte"

  Es titula en Ashtanga ioga (Yoga Alliance RYT 200), ioga trapeze i massatge thai.

  Practica ioga diàriament a Ashtanga Yoga Gracia amb Verónica Fernández (professora autoritzada nivell II per KPJAYI), on també comença a assistir-li i més tard a donar les classes d'Ashtanga Mysore de la tarda. Des de 2018 també estudia amb el seu mestre Sharath Jois, per la qual cosa viatja regularment a Mysore, India. Ha participat en workshops amb mestres com Gregor Maehle, Cosmin Iancu, Rolf i Marci Naujokat.

  Al 2018 funda YogaRet i comença a organitzar retirs de ioga a Cadaqués, combinant classes d'Ashtanga ioga amb tallers de massatge thai, ioga en parelles, ioga trapeze, meditació i invertides (@yogaret).

   

  La seva passió juntament amb actuar és transmetre tots els coneixements corporals i d'autogestió de la salut adquirits en la seva trajectòria.

  • Black Instagram Icon
  • mariazendre
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • aitana