20180422_135235-02_edited.jpg

    MARIA ZENDRERA

  Graduada en Fotografia i Art Audiovisual; també es forma en Dansa Contemporània i en circ (verticals, trapezi doble i acro en parelles). En aquest camí descobreix el món del Ioga.   

  “Després d'una lesió necessitava un canvi personal i professional, tenir una vida més sana i pausada, escoltant-me i cuidant-me més. Vaig descobrir l'Ashtanga ioga i em va apassionar. És un ioga físic, dinàmic i desafiador; i a la vegada és com una meditació en moviment, on el focus més important és la respiració. M'agrada com has d'estar present, com aprens a escoltar-te, a respectar-te i a cuidar-te, com vas trobant dificultats i obstàcles que has d’anar superant i com això et fa canviar a nivell físic, mental i emocional. Com a professora m'encanta ensenyar de forma personalitzada, ajustar i transmetre aquesta tradició tal com me l’han ensenyada a mi, amb afecte i respecte"

  Es titula en Ashtanga ioga (Yoga Alliance RYT 200), ioga trapeze i massatge thai.

   

  

Practica ioga diàriament a Ashtanga Yoga Gracia amb Verónica Fernández (professora autoritzada nivell II per KPJAYI), on també comença a assistir-li i més tard a donar les classes d'Ashtanga Mysore de la tarda. Des de 2018 també estudia amb el seu mestre Sharath Jois, per la qual cosa viatja regularment a Mysore, India. Ha participat en workshops amb mestres com Lu Andrade, Gregor Maehle, i Rolf Naujokat.

   

  

Al 2018 funda YogaRet i comença a organitzar retirs de ioga a Cadaqués, combinant classes d'Ashtanga ioga amb tallers de massatge thai, ioga en parelles, ioga trapeze, meditació i invertides (@yogaret).
   
  A més de l’Ashtanga ioga, les seves passions són actuar, escalar i transmetre tots els coneixements corporals i d'autogestió de la salut adquirits en la seva trajectòria.

  • Black Instagram Icon
  • mariazendre
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • aitana